De Appelgaard beloond met 3 tulpen

B&B De Appelgaard in Culemborg is deze week officieel ingedeeld in de klasse van drie tulpen. Dit is de bovengemiddelde kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. [De Appelgaard] ontving de drie tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:
Opmerkingen/ aanbevelingen mystery guest
Toen wij ’s avonds aankwamen bij de B&B, kwam de B&B-eigenaresse ons tegemoet lopen en ontving ons hartelijk. Ze leidde ons rond in het bed and breakfast en onze kamer. Hier stond het uitgebreide ontbijt al klaar op tafel en deels in de koelkast. Ze meldde dat wij de volgende morgen langer konden blijven om eventueel in de zon te ontbijten op het terras, erg attent! De presentatie van het ontbijt was helemaal in stijl van de B&B en was zelfs voorzien van een fles met appelsap. De appelsap wordt geperst uit appels van eigen boomgaard: uniek. De B&B staat op een prachtige boomgaard waar diverse soorten fruit groeien en dieren rondlopen.

Bij elkaar opgeteld; een leuke B&B waar je de keuze hebt tussen knusse kamers van een gemiddeld niveau of een nieuw appartement van zeer hoog niveau. Wij raden de B&B-eigenaresse aan om nog eens kritisch te kijken naar de foto’s van B&B de Appelgaard op Bedandbreakfast.nl. Wellicht kan zij nieuwe, recente foto’s maken van de totale B&B ook van Huisje Weltevree, de nieuwe huiskamer, het ontbijt en de boomgaard. De werkelijkheid ziet er namelijk veel beter uit dan het beeld dat de foto’s momenteel weergeven op Bedandbreakfast.nl.
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met drie tulpen biedt u als gast een bovengemiddeld kwaliteitsniveau. Het bed & breakfast is comfortabel en gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden. Gasten hebben een eigen wastafel tot hun beschikking. Het ontbijt is uitgebreid met brood, vers fruit en een eitje”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

B&B De Appelgaard
Beusichemsedijk 12
4101NV Culemborg
tel:0345-534094
mobiel 0613582021