Eerste prijs in de categorie 2 tulpen 2013

EINDHOVEN, 18 juni 2013 – Bed & breakfast De Appelgaard in Culemborg heeft dinsdag de eerste prijs behaald in de 2 tulpen-categorie, bij de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013. . De winnaar in de hoogste categorie is Bed & Breakfast het Hooihuys in Woerden, Utrecht. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakte de uitslag dinsdagochtend bekend.

De winnaars zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. B&B’s die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, afhankelijk van het voorzieningenniveau. Alle winnende B&B’s presteren uitmuntend op meetbare normen zoals veiligheid, faciliteiten en hygiëne. Bovendien worden ze door hun gasten zeer positief beoordeeld op Bedandbreakfast.nl.

Gasten over De Appelgaard
Gasten geven De Appelgaard op Bedandbreakfast.nl een 9,1. Enkele opmerkingen uit de gastenreviews: “Een gastvrijheid en service bij die z’n weerga niet kent. Het enthousiaste spat van de gastvrouw af. Het kan gewoon niet beter. Tot in de fruittijd!” en: “Ons verblijf in De Appelgaard was in alle opzichten heerlijk. Het hartelijke ontvangst door de gastheer en gastvrouw, de heerlijkheden voor lunch en ontbijt, het zeer compleet en luxe ingerichte huisje Weltevree, nuttige informatie over Culemborg en omgeving, de heerlijke ontspannen sfeer rondom het huisje, fietsen tussen Lek en Linge, we hebben van alles genoten en komen er graag snel weer terug.”

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Aangesloten B&B’s worden geclassificeerd op basis van meetbare normen zoals faciliteiten, veiligheid en hygiëne. De controle gebeurt door middel van mystery guests. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.