De Appelgaard beloond met 4 tulpen oktober 2019

Culemborg, 15-10-2019  De Appelgaard in Culemborg is officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De Appelgaard ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:
Wij een heerlijk verblijf gehad. Het enthousiasme waarmee Eveline de B&B runt is fantastisch. De ontvangst was hartelijk. Appartement Gravenstein is prachtig. Het ontbijt was heerlijk. En de omgeving is een plaatje. Culemborg is zeker de moeite waard om te bezoeken en de volgende keer dat wij dat weer doen dan komen wij graag terug bij B&B de Appelgaard!

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl."Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.